Achttien woonunits met gemeenschappelijke
leefruimte

Achttien woonunits met gemeenschappelijke
leefruimte

Achttien woonunits met gemeenschappelijke
leefruimte

Achttien woonunits met gemeenschappelijke
leefruimte

Achttien woonunits met gemeenschappelijke
leefruimte

 project Wilhelminastraat  

 project Wilhelminastraat  

 project Wilhelminastraat  

 project Wilhelminastraat  

 project Wilhelminastraat  

opdrachtgever Van Willigen Beheer BV  locatie Gouda  status gerealiseerd

opdrachtgever Van Willigen Beheer BV  locatie Gouda  status gerealiseerd

opdrachtgever Van Willigen Beheer BV  locatie Gouda  status gerealiseerd

opdrachtgever Van Willigen Beheer BV  locatie Gouda  status gerealiseerd

opdrachtgever Van Willigen Beheer BV
locatie Gouda
status gerealiseerd

Invullocatie in de oude binnenstad van Gouda. Realisatie van achttien woonunits en een gemeenschappelijke leefruimte ten behoeve van begeleid wonen. In het ontwerp is er sterk op het bestaande straatbeeld ingespeeld en is de oorspronkelijke beukmaat gehandhaafd.

Invullocatie in de oude binnenstad van Gouda. Realisatie van achttien woonunits en een gemeenschappelijke leefruimte ten behoeve van begeleid wonen. In het ontwerp is er sterk op het bestaande straatbeeld ingespeeld en is de oorspronkelijke beukmaat gehandhaafd.

Invullocatie in de oude binnenstad van Gouda. Realisatie van achttien woonunits en een gemeenschappelijke leefruimte ten behoeve van begeleid wonen. In het ontwerp is er sterk op het bestaande straatbeeld ingespeeld en is de oorspronkelijke beukmaat gehandhaafd.

Invullocatie in de oude binnenstad van Gouda. Realisatie van achttien woonunits en een gemeenschappelijke leefruimte ten behoeve van begeleid wonen. In het ontwerp is er sterk op het bestaande straatbeeld ingespeeld en is de oorspronkelijke beukmaat gehandhaafd.

Invullocatie in de oude binnenstad van Gouda. Realisatie van achttien woonunits en een gemeenschappelijke leefruimte ten behoeve van begeleid wonen. In het ontwerp is er sterk op het bestaande straatbeeld ingespeeld en is de oorspronkelijke beukmaat gehandhaafd.

Met de gemeenschappelijke ruimte en ook de entree aan de achterzijde is er extra privacy gemaakt en ruimte voor een beschutte binnenplaats. De gekozen vormtaal is klassiek. Middels het modern toepassen van de detaillering krijgen de gevels een abstracter, grafischer en meer hedendaags karakter.

gerelateerde projecten

© 2019 atelier Architecten

westhaven 65
2801 pn gouda
t +31 (0)182 524 376

aa@atelierarchitecten.nl

westhaven 65
2801 pn gouda
t +31 (0)182 524 376

aa@atelierarchitecten.nl

© 2019 atelier Architecten

westhaven 65
2801 pn gouda
t +31 (0)182 524 376

aa@atelierarchitecten.nl